Räntefria microlån

Om du är ute efter ett riktigt billig microlån så ska du ta ett räntefritt microlån. Ja, det finns faktiskt helt räntefria microlån som är helt befriade från alla slags avgifter.

Såna räntefria microlån hittar du givetvis här på microlåna.se.Om du vill ha en fullständig lista på gratis sms lån, så kan vi rekommendera att spana in http://smslånen.se.

Om räntefria microlån

Anledningen till att långivarna erbjuder helt kostnadsfria microlån är att de vill locka till sig nya kunder och det är därför som dessa microlån bara erbjuds till nya kunder.

Om du tar ett räntefritt microlån betalar du tillbaka exakt så mycket som du har lånat och inte ett enda öre mer. Dessutom drar långivaren inte av något från ditt microlån innan det betalas ut eftersom det varken har en uppläggningsavgift eller ansökningsavgift. De enda kravet är att du betalar tillbaka i tid och sedan behöver du inte ha med långivaren att göra igen om du inte vill. Det finns alltså inga hållhakar om du tar ett räntefritt microlån.

Om du av någon anledning inte kan betala tillbaka på ditt räntefria microlån i tid kan du normalt förlänga det, men då måste du betala ränta för lånet. Så om du verkligen vill låna gratis bör du se till att du betalar tillbaka på det i tid.

Belopp och återbetalningstid

Det minsta räntefria microlånet är på 500 kr och det största på 6000 kr. Återbetalningstiden brukar ligga på 7 – 30 dagar beroende på långivare och microlånets storlek. De största gratislånen har alltid en avbetalningstid på 30 dagar.