Mobillan

Mobillån erbjuder blixtsnabba smslån under sina generösa kontorstider. Du får svar på din ansökan direkt och om den är godkänd och har ett bankonto hos Nordea sitter pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter. Det är snabbt det. Om du inte använder dig av Nordea betalas pengarna ut samma dag om du ansöker innan kl. 13.30 en vardag annars sitter pengarna på ditt bankkonto nästa bankdag. Inte nog med att Mobillån har ett snabbt microlån, de har även ett gratis smslån på 1000 kronor som du betalar tillbaka på inom 30 dagar.

Mobillån har sms lån på 1000 – 10 000 kr som har en lånetid på 30 – 90 dagar och lånetiden är relativt flexibel. Om du aldrig har lånat hos Mobillån tidigare får du låna högst 6000 kr. Lånekraven är inte speciellt tuffa, det räcker med att du är 18 år gammal, har en årsinkomst på minst 50 000 kr och har ett svensk personnummer.

Om du av någon anledning får svårt att betala tillbaka på ditt smslån i tid är Mobillån inte omöjliga när det gäller förlängning av lånet. Du kontaktar bara kundtjänst och diskuterar fram en lösning, men tänk på att det blir dyrare för dig om du inte betalar tillbaka i tid eftersom du då får betala mer i ränta.

Comments are closed.