Microlån med betalningsanmärkning

Det är inte alla långivare av microlån som beviljar lån om man har en eller flera betalningsanmärkningar, men det finns en del som gör det. Här på microlåna.se hittar du flera sådana långivare.

Vill du låna pengar med betalningsanmärkning? Se listan på långivare här.

Inga höga lånekrav

Långivare som beviljar microlån med betalningsanmärkning ställer inga extra höga krav på dig som har betalningsanmärkningar, utan det som gäller för andra gäller även för dig. Du behöver alltså inte tjäna mer än andra eller ha en fast anställning när du försöker få ett microlån med betalningsanmärkning. Däremot ställs det vissa krav på själva anmärkningarna som du nu kommer att se.

Så många anmärkningar får du ha

Det finns långivare som inte har någon speciell gräns för hur många betalningsanmärkningar du får ha. Dessa långivare gör istället en individuell bedömning av hela din ekonomiska situation där anmärkningarna bara är en liten del av helhetsbilden. Men de flesta långivare brukar ha en gräns för hur många betalningsanmärkningar du får ha för att få ta ett microlån. En vanlig gräns är 6 betalningsanmärkningar.

Minimiålder på betalningsanmärkningarna

Det är få långivare som beviljar microlån med betalningsanmärkning om du alldeles nyligen har dragit på dig en ny anmärkning. Normalt måste betalningsanmärkningarna vara 6 månader gamla eller äldre.  Det finns emellertid långivare som inte har någon speciell gräns för hur gamla betalningsanmärkningarna måste vara, men även där är dina chanser mycket små för att få ett microlån med betalningsanmärkningar om du nyligen har dragit på dig en anmärkning.