Microlån direkt

Alla microlån är snabba lån, ingen tvekan om saken. Om du ansöker på dagen en vardag får du ditt microlån redan samma dag, annars får du det nästkommande bankdag, men du kan faktiskt få ditt microlån inom en kvart hos vissa långivare. Nu ska vi på microlåna.se visa dig hur det går till.

Så får du ditt microlån direkt

  1. Hitta en långivare som betalar ut snabba microlån, flera av våra långivare gör det. Det är nämligen inte alla långivare som erbjuder microlån med direktutbetalning.
  2. Kolla vilken bank eller vilka banker långivaren använder sig av. Du måste vända dig till en långivare som har samma bank som du för annars kan de inte göra en direktöverföring till ditt bankkonto, något som krävs om du ska få ditt microlån direkt.  En direktöverföring fungerar exakt på samma sätt som när du själv för pengar mellan dina bankkonton på en och samma bank, det sker direkt. För mer information, läs mer på Smslånen om hur du får direktutbetalning.
  3. Kolla att långivarens kontor har öppet eftersom du måste göra din ansökan på kontorstid om du vill få ditt lån på en gång. Normalt håller kontoren öppet från tidig morgon till sen kväll på vardagarna och har även öppet på helgerna men inte lika länge.
  4. Gör din ansökan! När ovanstående kriterier är uppfyllda är det bara att göra din låneansökan precis som vanligt. Oftast får man svar direkt på skärmen och om svaret är positivt sitter pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter.