Folkia

Ferratum har riktigt snabba och förmånliga smslån för både nya och återkommande kunder. Nya kunder har möjlighet att ta ett gratis lån på 2000 kr i 30 dagar eller låna upp till 6000 kr. Återkommande kunder får ta smslån på hela 12 000 kr. Lånetiden är på 30 dagar för de mindre lånen och 90 dagar för de största microlånen och lånetiden är flexibel för de medelstora smslånen.

Ferratums microlån är verkligen snabbt. Du får svar på din låneansökan inom 10 minuter och om du har Nordea som bank har du pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter om du ansöker under kontorstid. Kontoret är öppet alla dagar i veckan och stänger inte förrän kl. 21.00 på vardagar. Om du inte använder dig av Nordea får du pengarna på eftermiddagen om du ansöker innan kl. 12.00 annars betalas pengarna ut nästkommande bankdag.

Ferratum använder sig av en individuell inkomstprövning vilket innebär att du inte måste ha en viss årsinkomst för att få ta ett smslån hos dem. Du har även möjlighet att låna trots betalningsanmärkningar om du inte har fler än 6 betalningsanmärkningar och inte dragit på dig en ny anmärkning under de senaste 6 månaderna.

Om du är ute efter ett gratis lån eller ett lån som har låga krav så är Ferratum alltså långivaren för dig.

Comments are closed.