Cash2you

Categories 3000, 9000, Mer än 10 000

Cash2you erbjuder mycket generösa microlån som har en lägre ränta än de vanliga smslånen och som passar bra för dig som vill ta ett lite större microlån. Den minsta summa du får låna är 3000 kr och det högsta lånebeloppet är på hela 15 000 kr. Lånetiden är betydligt längre än för ett vanligt smslån och är mycket flexibel. Du kan lägga upp ditt lån på 1 – 5 år oavsett hur stort microlån du tar och du betalar tillbaka på lånet månadsvis via autogiro.

Du har även möjlighet att utnyttja två avbetalningsfria månader per år då du varken amorterar eller betalar ränta, räntan läggs på skulden istället. Du måste emellertid ha betalt tillbaka på ditt lån klanderfritt under fyra månader i sträck om du vill utnyttja en avbetalningsfri månad. Om du vill göra extra inbetalningar eller vill betala tillbaka hela lånet i förtid går det också bra.

Cash2you har mycket rimliga lånekrav trots att du kan låna hela 15 000 kr och lägga upp lånet på 5 år. Du får låna från det år du fyller 20 och har möjlighet att låna trots betalningsanmärkningar, men du får inte ha ett skuldsaldo hos kronofogden. Cash2you gör en individuell inkomstbedömning vilket innebär att du inte behöver ha en viss årsinkomst för att få ta ett microlån hos dem, du behöver inte ens ha en vanlig inkomst av tjänst. Det går bra att ansöka om microlån även om du lever på A-kassa eller pension.

Comments are closed.